Lasergraveren | Afbeeldingen in Hout | Hout Lasersnijden

Lasergraveren of een afbeelding in hout graveren? Wij beschikken over een laser graveermachine waar wij prachtige foto’s en afbeeldingen in hout mee kunnen graveren. Met deze graveermachine kunnen wij tevens hout lasersnijden.

lasersnijden hout

Afbeelding in houten producten of een werkstuk lasergraveren

U heeft een product of een werkstuk dat u wilt laten lasergraveren? Bij JaLoWood is het mogelijk om een afbeelding die u zelf aanlevert te laten graveren met onze laser. Wij kunnen voor u één, of enkele stuks maken. Seriewerk realiseren wij ook graag voor u.

U kunt bijvoorbeeld voor uw restaurant een afbeelding in houten placemats lasergraveren, of heeft u wel een gedacht aan een visitekaartjes van hout? Of voor een speciale gelegenheid een foto in op mooi gedenkbord laten zetten? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een verjaardag of een andere gedenkwaardige gebeurtenis.

Foto of teksten in relatiegeschenken lasergraveren

JaLoWood levert mooie relatiegeschenken waar u teksten of een foto in kunt laten lasergraveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie wijnkist met een leuke tekst er op? Of USB sticks van hout waar u uw logo in kunt laten graveren? Met onze graveermachine is heel veel mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld zelf een idee? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag al uw ideeën om deze voor u te realiseren!

graveren

Lasergraveren, ook voor al uw visitekaartjes!

Bij JaLoWood kunt u zelfs visitekaartjes laten lasergraveren. U wilt graag een goede indruk maken op uw prospect en daarnaast wilt u er voor zorgen dat uw bedrijf niet snel ‘vergeten’ wordt. Ieder visitekaartje wordt veelal onthouden door mensen aan de hand van de gebruikte kleuren of een eventuele vouwtechniek, maar wordt ook snel weer weggegooid nadat het werk geleverd is. Een laser gegraveerd visitekaartje van hout is uniek. En wanneer een klant die u in het verleden bedient heeft weer gebruik wil maken van de soort diensten die u levert, is uw visitekaartje snel weer boven tafel!