Naamborden – Uw houten naambord op Maat Gemaakt!

U zoekt een mooi naambord voor bij uw huisdeur of voor uw bedrijf? JaLoWood maakt prachtige houten naamborden op maat! Bij ons is het zelfs mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren waarna wij deze voor u met onze CNC Freesmachine of onze laser graveermachine realiseren. Natuurlijk hebben wij ook verschillende naamborden van hout in ons assortiment opgenomen waarbij u zelf uw tekst en uw lettertype kunt kiezen.

Mooie naamborden voor particulieren of bedrijven

JaLoWood maakt sinds jaar en dag de mooiste en meest uiteenlopende naamborden van hout. In de loop der jaren hebben wij voor particulieren, bedrijven en zelfs voor pretparken naamborden mogen maken waar wij trots op zijn. Omdat wij maatwerk leveren kunt u bij ons ook een leuk naambord met allerlei teksten bestellen dat u cadeau kunt doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor een speciale gelegenheid.

Uw naambord van hout online bestellen is eenvoudig

Bij JaLoWood kunt u uw naambord online bestellen. U kunt een keuze maken uit de verschillende houten naamborden die wij in onze webshop hebben opgenomen. Hierna kunt u een lettertype kiezen dat u het meest aanspreekt. Heeft u liever een ander lettertype voor uw naambordje? Dan kunt u dit apart aangeven en zorgen wij er voor dat uw specifieke lettertype gebruikt wordt op uw bord.

U voert zelf de tekst in die u op het bord wilt hebben. Wij zorgen er voor dat alle tekst netjes uitgelijnd wordt. Wanneer u een naambord op maat gemaakt wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst om u een bord op maat te mogen leveren!

naamborden

Houten Naamborden CNC frezen of Lasergraveren

U kunt er voor kiezen om uw naambord te laten maken door middel van CNC frezen of te laten laser graveren. Het verschil tussen deze twee methodes? Wanneer u uw naambordje laat CNC frezen worden de letters in diepte in het hout gefreesd. Met onze lasergraveermachine worden de letters door de laser in het hout gebrand. Om uw bord tegen weersomstandigheden te beschermen kunt u uw naambord beitsen of lakken.