Hout CNC Frezen | Uw werkstuk of producten laten frezen

Uw werkstuk of product(en) van hout laten CNC frezen? JaloWood is gespecialiseerd in alles op het gebied van freeswerkzaamheden.
Door onze ervaring en expertise op dit gebied kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor verschillende projecten, zoals CNC frezen van een kast, ornamenten, naamborden, onderdelen, zelf ontworpen producten en nog veel meer.Met onze frees is het mogelijk om teksten en afbeeldingen te graveren. U kunt er voor kiezen om de door u bedachte tekst of uw bedrijfslogo in uw product te laten uitfrezen.

Om uw werkstuk, product of ontwerp te realiseren door middel van CNC Frezen is bij JaloWood eenvoudig. U kiest het hout dat u nodig heeft. Vervolgens levert u ons uw ontwerp aan. Het is voor ons het prettigst wanneer u deze in een 2D DXF bestandsformaat aanlevert. Heeft u een andere bestandssoort, dan is dit geen probleem.

U ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een keurige offerte waar onze prijs en levertijd in staan verwerkt. Wanneer u akkoord bent met onze offerte zullen wij uw werkstuk of producten CNC frezen. Neem een kijkje in onze shop om te zien wat voor houtproducten wij zoal met onze freesmachine produceren!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hout CNC Frezen en Machinale Houtbewerking hebben wij in de loop der jaren honderden klanten tevreden mogen stellen. Wij adviseren u graag wanneer u vragen heeft of wanneer u tegen problemen aan loopt bij het ontwerpen van uw werkstuk of product. Kwaliteit leveren is voor het belangrijkste.Wij denken graag mee met onze klanten om zo een uitstekend product aan u te mogen leveren. Wij beschikken over professionele freesmachines, laser graveermachine en laser snijmachine waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons ook teksten in hout laten CNC frezen. Wij zorgen er voor dat uw tekst netjes uitgelijnd in uw werkstuk gegraveerd wordt!

CNC Frezen is bij JaloWood vaak voordeliger dan bij onze concurrenten. Wij kopen slim in en door onze geautomatiseerde processen liggen onze prijzen vaak veel lager.

producten cnc frezen